Поліцейський покінчив життя самогубством у Вінницькій області

 СЕГОДНЯ

У Вінницькій області поліцейський покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Прокуратура Вінницької області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом самогубства поліцейським-водієм Хмельницького міжрайонного відділення управління поліції охорони, що сталося 18.12.2016 о 7:40 на території Хмельницького відділення поліції. Працівника поліції доставили в реанімаційне відділення Хмельницької ЦРЛ, де він, не приходячи до тями, помер", – зазначають правоохоронці.

У кримінальному провадженні проводяться допити свідків, призначені судові експертизи, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на швидке, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення.

Як повідомляє сайт golos.com.ua, чоловік, отримавши табельну зброю, вийшов на вулицю і вистрілив собі в голову. Факт самогубства зафіксувала відеокамера. Відомо, що в правоохоронних органах він працював протягом десяти років. Записки, або інших слідів, що свідчать про причини самогубства, не залишив. У покійного залишилася дружина і маленька дочка.

Нагадаємо, раніше в Бердичеві Житомирської області на території недіючого кладовища знайшли тіло бійця, який зник безвісти чотири місяці тому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення