Поліцейський застрелився прямо перед відеокамерою на Вінниччині (відео)

 ТСН

30-річний співробітник поліції охорони, який застрелився в Хмільнику Вінницької області з табельної зброї, мав бездоганний послужний список, репутацію професіонала і щасливого сім'янина. Трагедія стала шоком і загадкою для всіх, йдеться в сюжеті ТСН.

Поліцейський вистрілив з пістолета в голову прямо перед камерою відеоспостереження, куля пройшла наскрізь.

"Він вийшов сам, подумали, що на перекур. Що спонукало до цих дій – для нас загадка", – говорить начальник міської поліції Олег Денисюк.

"Дві рани були. Куля наскрізь. Практично шансів врятувати не було, з огляду на анемію, важку кровотечу", – розповів завідувач реанімацією районної лікарні Юрій Чесник.

Загиблий старший сержант поліції відслужив в органах 10 років і мав бездоганний послужний список. П'ять років поспіль він перемагав на всеукраїнському конкурсі охоронців.

"Сама подія не вкладається в голові. Ми не можемо його зрозуміти. Чому було так? Звідки? Коли все було добре. Якби там були якісь факти, то ми б бачили. Ми ж разом добу чергували, в одному автомобілі", – спантеличений колега Сергій Бялковський.

Слідчі прокуратури розглядають перші версії суїциду.

"Факт самогубства встановлений. Дійсно, камери відеоспостереження це зафіксували. Перезарядити пістолет і потім зробив постріл в голову, від чого настала смерть. Може бути якась побутова проблема, в родині щось сталося", – припускає керівник слідчого відділу обласної прокуратури Володимир Шаргало.

Однак рідні і друзі стверджують, що причину самогубства потрібно шукати на роботі, бо вдома у чоловіка проблем не було. Відносини в родині були зразковими, жили в достатку, мали багато планів на майбутнє. У поліцейського залишилася 10-річна дочка і дружина.

Нагадаємо, співробітник поліції охорони покінчив життя самогубством 18 грудня о 7:40 хвилин на території Хмельницького відділення поліції у Вінницькій області. З вогнепальним пораненням чоловіка доставили до реанімації місцевої лікарні, де він, не приходячи до тями, помер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення