Поліцейського, якого поранив "афганець" в Маріуполі, зараз оперують

 Канал 112

Поліцейський в Маріуполі отримав поранення ніг, зараз його оперують. Про це в ефірі "112 Україна" повідомила прес-офіцер ГУ Національної поліції в Донецькій області Наталя Шиман.

"На даний момент співробітник поліції, це співробітник спецпідрозділу "Сокіл", перебуває в лікарні, йому роблять операцію, у нього поранення ніг, яке він отримав в результаті вибуху гранати. Йому надають медичну допомогу. В даний момент його життю нічого не загрожує. Станом на зараз, операція із затримання озброєного злочинця триває, на місці працюють співробітники спецбатальйону. Територія цього кварталу оточили, нікого не пускають. На даний момент, все що можу озвучити, чоловік 1963 року народження, у якого в будинку, за інформацією поліцейських, знаходиться вогнепальна зброя, загрожує чинити опір поліцейським. Під час операції по затриманню, яку проводили співробітники поліції, він відкрив вогонь з мисливської зброї і кинув у поліцейських гранату. На даний момент триває спецоперація", - розповіла Шиман.

Раніше в прес-службі МВС області повідомили, що в квартирі озброєний чоловік був не один. З ним була дружина, але їй вдалося вийти з квартири. Вона спробувала заспокоїти чоловіка і навіть викинула у вікно його пістолет ТТ. Однак він у відповідь кинув гранату.

Зазначимо, глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе раніше відмовилася повідомляти деталі інциденту.

"Зараз деталі я не можу розповісти, поки не закінчиться весь процес затримання. Так, те, що я зараз знаю – це поранений один поліцейський, так що в найближчому майбутньому, коли буде детальна інформація - це буде у нас на центральному сайті і будемо відповідати на всі питання", - заявила вона.

Як стало відомо раніше , в Маріуполі колишній "афганець" підірвав гранату в 5-поверхівці і поранив поліцейського. Як вдалося дізнатися у прес-службі обласної поліції, під час планового огляду у людини, на який був зареєстрований карабін, були виявлені патрони. У цей момент поліцейський вирішив викликати групу для того, щоб вилучити ці патрони, тому що це стаття кримінального кодексу, і чоловік підірвав гранату. В результаті поліцейський був поранений. Зараз він забаррикодировался в житловому будинку, з ним ведуть переговори.

Раніше очевидці чули на вулиці Лавутина стрілянину.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення