Поліцейського судитимуть за наїзд на жінку-пішохода

Поліцейського судитимуть за наїзд на жінку-пішохода в Сєвєродонецьку. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Луганської області.

"За процесуального керівництва прокуратури Луганської області слідчими ДБР завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП за участі працівника батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області", - йдеться у повідомленні.

Слідством встановлено, що у вересні 2019 року в місті Сєвєродонецьку поліцейський за кермом автомобіля Chevrolet Lacetti допустив порушення правил дорожнього руху та скоїв наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу.

У результаті ДТП потерпіла отримала численні тяжкі та середнього ступеня тяжкості тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

"Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) направлено до Сєвєродонецького міського суду Луганської області для розгляду", - сказано у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення