Поліцейського судитимуть за побиття інваліда на вокзалі у Києві

 УНН

Поліцейського, який гумовим кийком побив інваліда на вокзалі в Києві, судитимуть. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

За даними відомства, інцидент стався в червні цього року біля Центрального залізничного вокзалу, під час якого патрульній поліцейський кілька разів вдарив громадянина з обмеженими можливостями гумoвим кийкoм.

Вбачаючи у діях 32-річного громадянина порушення громадського порядку, тобто дрібне хуліганство, та маючи можливість застосувати щодо правопорушника превентивні заходи, інспектор поліції вийшов за межі наданих йому повноважень та завдав потерпілому (інваліду 1 групи з ампутованими рукою та ногою) декілька ударів гумовим кийком по різних частинах тіла.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, внаслідок незаконних дій поліцейського потерпілому заподіяно легкі тілесні ушкодження.

За результатами досудового розслідування, поліцейському повідомлено про підозру за ч.2 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

Наразі обвинувальний акт стосовно правоохоронця скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, поліцейський побив інваліда на вокзалі у Києві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення