Поліція Австралії знову зафіксувала голки всередині полуниці (фото)

 УНН

Поліція австралійського штату Вікторія почала розслідування двох випадків виявлення сталевих швейних голок в свіжих ягодах полуниці, проданих в одному з північних округів Мельбурна. Про це в понеділок повідомляє місцевий канал ABC з посиланням на пресслужбу поліції

“Детективи відділу карного розшуку округу Бану Сіті в даний час розслідують два повідомлення про псування харчових продуктів в районах Елтем і Ферфілд”, — цитує ABC представника прес-служби поліції. За її даними, в обох випадках полуниця з голками всередині була придбана в великих мережевих супермаркетах, покупці не постраждали, однак змушені були звернутися до лікаря з легкими травмами.

Масштабне розслідування аналогічних інцидентів з голками в ягодах і фруктах поліція Австралії проводила у вересні минулого року, після того, як швейні голки і шпильки були знайдені в полуниці на території шести австралійських штатів. Всього поліція Австралії зареєструвала 230 повідомлень про виявлення голок в свіжих фруктах і ягодах. У скоєнні злочину була звинувачена 50-річна працівниця однієї з полуничних ферм Мі Ут Чинь, яка чекає на вирок суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення