Поліція Франції заарештувала трьох осіб у справі про теракт в Ніцці

 Reuters

Поліція Франції заарештувала ще трьох осіб за підозрою в причетності до теракту в Ніцці. Про це в суботу, 16 липня, повідомляє Reuters.

Імена заарештованих не називають. За даними джерела агентства, мова йде про людей з близького оточення терориста Мохамеда Буэля. Журналіст видання, який перебував на місці подій, повідомив, що для арешту одного з підозрюваних до його будинку були стягнуті близько 40 поліцейських.

У п'ятницю, 15 липня, був заарештований перший підозрюваний. Зараз він знаходиться під вартою. Крім того, тоді ж була затримана колишня дружина Булеля Лахуйаеджа Буэля.

Теракт в Ніцці стався ввечері 14 липня під час святкування Дня взяття Бастилії. 31-річний виходець з Тунісу Мохамед Буэль, керуючи вантажним автомобілем, в'їхав у натовп людей на Англійській набережній. За останніми даними, загинули 84 людини. Більше ста отримали поранення. Багато з них перебувають у важкому стані. Президент Франції Франсуа Олланд говорив, що як мінімум 50 чоловік знаходяться на межі життя і смерті.

Поліцейські вбили водія вантажівки при спробі зупинити його напад.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення