Поліція готується до штурму будівлі, в якій забарикадувався маріупольський "афганець"

 Канал 112

Поліція евакуювала людей з ательє в будинку, де забарикадувався озброєний чоловік. Про це з місця подій повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна".

"3 хвилини тому, як нам вдалося почути по рації у поліцейських, передали: "Увага, особливий режим". Після цього хвилину тому з ательє, яке знаходиться на першому поверсі цього будинку, евакуювали людей. Будівлю оточили, людей відводять подалі. Найімовірніше, поліція готується до штурму, тому що поліція більше години веде переговори і поки без результату", - розповіла кореспондент.

У той же час, сайт 0629 повідомляє, що станом на 16:08 з дому таки почали евакуювати жителів.

Раніше стало відомо, що мешканців будинку тільки попросили не залишати своїх квартир.

Відомо, що квартира озбройної людини теж на 1-му поверсі будівлі.

Як стало відомо раніше , в Маріуполі колишній "афганець" підірвав гранату в 5-поверхівці і поранив поліцейського. Як вдалося дізнатися у прес-службі обласної поліції, під час планового огляду у людини, на яку був зареєстрований карабін, були виявлені патрони. У цей момент поліцейський вирішив викликати групу для того, щоб вилучити ці патрони, а чоловік підірвав гранату. В результаті поліцейський був поранений. Зараз чоловік забарикадирувався в житловому будинку, з ним ведуть переговори.

Що стосується поліцейського, то його оперують. Його життю нічого не загрожує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення