Поліція ідентифікувала ще двох терористів, причетних до вибухів у Парижі

 AFP

Французька поліція встановила особи ще двох терористів, причетних до вибухів в Парижі. Про це повідомило AFP. Раніше поліція встановила особу ще одного терориста, який вчинив напад на концертний зал в Парижі Bataclan. Про це повідомив телеканал BFM.

За даними правоохоронних органів, його ім'я - Самі, а його родичі проживають в місті Бобіньї (департамент Сена-Сен-Дені). У ніч на понеділок правоохоронці проводили в цьому місті спецоперацію в рамках розслідування паризьких терактів, в ході якої був затриманий один чоловік.

Раніше поліція встановила особи трьох учасників серії нападів, здійснених у п'ятницю ввечері у французькій столиці і передмісті Сен-Дені біля стадіону Стад-де-Франс, в результаті якої загинули 129 людей, більше 300 були поранені.

Двоє з цих терористів проживали раніше в Бельгії, маючи французьке громадянство. За даними агентства AFP, 20-річний Біляль Хадфі підірвав себе поряд зі стадіоном Стад де Франс. Другий терорист-смертник, 31-річний Брахім Абдесалам підірвав свій пояс шахіда на сході французької столиці на бульварі Вольтера.

Раніше була визначена особистість іншого екстреміста - його звуть Омар Ісмаїл Мостефе і йому було 29 років. Він єдиний, кого вдалося впізнати з групи терористів, що утримували заручників у паризькому концертному залі Bataclan. Всього, як вважається на даний момент, в теракті брало участь вісім чоловік. Сім з них загинули або були знищені, одному вдалося втекти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення