Поліція Італії "випихує" іноземців з країни через коронавірус (відео)

12 березня у аеропорт "Бориспіль" прибув літак з Італії, де активно бушує коронавірус. Бортом з Італії прилетів активіст Антон Гура, який на сторінці в Facebook детально розказав про ситуацію в країні.

За словами Гури, іноземців "буквально запихали" в літак, щоб вони швидше покинули країну. Всього з ним летіло 186 осіб, з яких близько 90 – іноземці.

"У нас половина іноземців, єгиптян, які хворі. Які брали" Терафлю "і просили дати їм ще, тому що їм було погано. Вони всі погасили собі температуру. Незрозуміло, хто хворий. Незрозуміло, хто прийняв жарознижувальне", – зазначив він.

Гура уточнив, що коли ходив по літаку, то бачив у багатьох розчинні порошки.

"Вони всі підготовлені були. Я не знаю, як українці, але ці красені сто відсотків були підготовлені. Ось вони всі дивляться і чекають, коли їх звідси випустять. Вони все кашляли, вони всі йдуть транзитом на Каїр", – пояснив киянин.

За його словами, на злітно-посадковій смузі перед вильотом літак простояв 2,5 години.

"Ми простояли 2,5 години на злітній смузі в Італії, тому що нас (пасажирів) добавляли, добавляли і добавляли. Нікого не хвилювало кашель, не кашель. Всіх запихали в літак. В Італії хочуть позбутися всіх іноземців", – уточнив він.

Гура зазначив, що весь літак варто було б відправити на карантин по прибуттю в Україну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення