Поліція Києва розшукує чоловіка, який розстріляв автомобіль адвоката

Поліція Києва розшукує зловмисника, який на стоянці стріляв у автомобіль адвоката. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила начальник відділу комунікації у Головне управління Нацполіції у місті Києві Оксана Блищік

"Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, натомість пошкоджено три транспортні засоби.

Повідомлення про пошкодження автомобіля надійшло до чергової частини Дарницького управління поліції сьогодні близько другої години ночі. На виклик виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На місці події до правоохоронців звернувся власник транспортного засобу та повідомив: близько 18-ї години він припаркував власний «Лексус» на охоронюваній стоянці недолік від будинку, в якому проживає. Повернувшись до автомобіля о третій годині ночі, чоловік виявив, що його машина пошкоджена: капот, бампер та права бокова частина, фара та лобове скло. Окрім того, пошкоджено автомобілі «Тойота» та «Опель». Працівники поліції оглянули місце пригоди, звідки вилучили чотири металеві предмети із свинцю (картеч), які направили на експертизу. За попередньою інформацією, зловмисник стріляв із мисливської зброї",- повідомила начальник відділу комунікацій.

За її словами, слідчим відділом Дарницького УП за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, опитують можливих свідків та проводять заходи, спрямовані на встановлення підозрюваних осіб.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення