Поліція перекрила центр Києва: з'явилися подробиці

 СЕГОДНЯ

Правоохоронці зробили підвищені заходи безпеки у зв'язку із святкуванням з нагоди 204-річчя від дня народження поета Тараса Шевченка в Києві. Про це повідомляє Нацполіція України.

Зокрема, в парку Тараса Шевченка заплановано низку акцій, участь в яких візьме велика кількість людей. У зв'язку з цим в центрі столиці несуть службу понад 500 правоохоронців.

"Для недопущення провокацій та попередження правопорушень правоохоронці проводять превентивні заходи, наприклад перевірку документів, поверхневий огляд, працюють кінологи, вибухотехніки і групи комунікації. В зв'язку з запланованими заходами перекрито рух транспорту на вул. Володимирській (від вулиці Льва Толстого до бульвару Тараса Шевченка) і на бульварі Тараса Шевченка (від вулиці Володимирської до вулиці Пушкінської), вулиці Терещенківській (від вулиці Льва Толстого до вулиці Богдана Хмельницького). Просимо водіїв врахувати дорожню ситуацію і обрати інші маршрути проходження", – розповіли в поліції.

Як повідомлялося, сьогодні, 9 березня, до київського метро пускатимуть безкоштовно за вірш Шевченка. Акція пройде на двох станціях – з 10:00 до 11:30 на "Тараса Шевченка" і з 12:00 до 15:00 на "Майдані Незалежності".

Крім того, раніше гігантський "Кобзар" висотою два метри представили в столиці. Кажуть, що це найбільший експонат в світі. Гeнeральний дирeктор Національного музeю Т. Г. Шевченка Дмитро Стус не виключає, що унікальний експонат покажуть на Донбасі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення