Поліція почала розслідування вбивства 20-річного хлопця в Бердичеві

 УНН

Правоохоронці почали кримінальне провадження за фактом вбивства 20-річного студента під час бійки в Бердичеві. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

Повідомлення про подію надійшло близько першої години ночі. На місці працівники поліції з'ясували, що на одній з вулиць між групою молодих людей виник конфлікт. В ході сварки один з учасників використовував пристрій для відстрілу гумових куль, таким чином травмував опонента.

Для пораненого викликали "швидку". Хлопця госпіталізували в місцеву лікарню, проте він помер під час надання медичної допомоги. Попередньо у нього діагностовано вогнепальне проникаюче поранення живота та травматичний шок.

На місці події було вилучено пристрій для відстрілу гумових куль "Форт-12", гільзу та інші речові докази.

За даним фактом почали кримінальне провадження за ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв постріл, ним виявився 40-річний місцевий житель. За його словами, намірів завдати смертельні поранення опонентові у нього не було, а пристрій він застосував з метою самозахисту.

Чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення на термін до 15 років, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення