Поліція попередила замовне вбивство бізнесмена в Києві

 УНН

Правоохоронці затримали іноземця, який замовив вбивство київського бізнесмена. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі.

Поліція провела операцію із затримання іноземця. Чоловік, використовуючи зв'язки в злочинному середовищі, замовив вбивство свого конкурента по бізнесу. За виконання вбивства замовник запропонував грошову винагороду в розмірі 5 000 доларів США.

Бізнесмен передав кілеру аванс в розмірі 300 доларів США - для підготовки до вчинення злочину. Крім того, замовник надав виконавцю інформацію про розпорядок дня і фото жертви. Також чоловік самостійно визначив спосіб вбивства - інсценування розбійного нападу або квартирної крадіжки, під час якої жертва повинна отримати смертельну травму голови. Він вказав і те, що вбивство мало статися в певний замовником термін, оскільки потенційна жертва планувала виїхати з міста.

Поліція спочатку інсценувала вбивство столичного бізнесмена, а потім затримала зловмисника під час передачі "вбивці" суми, що залишилася - 4 700 доларів.

Слідчі почали кримінальне провадження за фактом підготовки до скоєння умисного вбивства на замовлення. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення