Поліція розшукує двох осіб, які підпалили Roshen на лівому березі Києва

 УНН

Поліцейські розшукують двох осіб, які підпалили магазин Roshen у Дніпровському районі Києва. Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Наразі проводяться заходи для встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення цього правопорушення", - прокоментували в поліції.

У поліції уточнили, що близько 21:00 до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що двоє невідомих підпалили магазин на проспекті Юрія Гагаріна.

"Працівники поліції опитали свідків, які повідомили, що до магазину підбігли двоє осіб у медичних масках, облили вітрину невідомою речовиною та підпалили. Після чого, з місця злочину втекли", - повідомили у поліції.

Слідчо-оперативна група на місці події вилучила рештки пляшки, у якій знаходилася невідома речовина. Її відправили на експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення