Поліція розшукує екс-заступника голови правління банку "Михайлівський"

 МВС України

Головне управління Національної поліції Києва оголосило в розшук колишнього заступника голови правління банку "Михайлівський" Дениса Панфілова.

Інформацію про розшук оприлюднено на сайті Міністерства внутрішніх справ у розділі "Особи, які переховуються від органів досудового розслідування".

Згідно з інформацією на сайті, Панфілов зник у Києві 16 серпня. Його підозрюють у правопорушеннях, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.218 (доведення банку до неплатоспроможності) Кримінального кодексу.

Панфілов працював у банку "Михайлівський" з 1 серпня 2014 року, до цього - першим заступником директора-керівника бізнесу великих і VIP-корпоративних клієнтів розрахункового центру в Києві ПриватБанку.

Нагадаємо, 13 серпня Шевченківський районний суд Києва заарештував підозрюваного в розкраданні 870 млн гривень колишнього голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка із заставою 138 млн гривень. Пізніше затримали другого фігуранта справи.

Загалом з банку "Михайлівський" перед банкрутством вкрали 2,3 млрд гривень, вважають слідчі. Керівництво "Михайлівського" в травні 2016 року передало права на ліквідні кредити банку підконтрольній структурі за значно заниженою вартістю. Крім того, в грудні 2015 року менеджмент банку створив окрему комерційну структуру для залучення грошей фізичних осіб під привабливіші умови. Отримані гроші пішли на кредитування бізнес-проектів менеджменту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення