Поліція відкрила дві нові справи за фактом загибелі хлопчика в київському аквапарку

Поліція міста Києва відкрила два нових кримінальні провадження за фактом смерті 4-річного Єлисея в київському аквапарку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

Станом на 25 квітня за фактом загибелі хлопчика в аквапарку слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато ще дві кримінальні виробництва: за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) та ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, трагедія в аквапарку київського ТРЦ "Дрім-Таун" сталася 22 квітня. Увечері там потонув хлопчик, який відпочивав разом з бабусею, батьком і старшою сестрою. Незважаючи на всі зусилля лікарів, реанімувати дитину не вдалося.

Нещасний випадок стався в басейні, коли дитина на деякий час залишився без нагляду старших. Поліція опитала свідків і очевидців, вилучила і вивчила записи з камер відеоспостереження.

Раніше за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство з додатковою правовою кваліфікацією – нещасний випадок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення