Поліція відкрила справу проти автошколи, в якій навчалася Зайцева

 УНИАН

У Харкові поліція виділила в окреме кримінальне провадження матеріали щодо автошколи, у якій навчалася підозрювана у скоєнні смертельної ДТП на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова Олена Зайцева. Про це під час прес-конференції повідомив заступник начальника – начальник слідчого управління ГУ НП України в Харківській області Сергій Чиж. Він додав, що кримінальне провадження зареєстроване за ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Чиж також додав, що слідчі не знайшли підтвердження інформації про те, що начебто перед зіткненням із Volkswagen Зайцева брала участь у так званих вуличних гонках. «Дана інформація не підтвердилася», - сказав він.

Чиж також додав, що продовження терміну досудового розслідування пов'язане із клопотаннями про проведення судово-медичних експертиз, які заявив один із адвокатів підозрюваних.

Нагадаємо, що 18 жовтня у Харкові на перетині вулиці Сумської і провулка Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, пізніше ще одна померла від травм у лікарні. Суд взяв під варту Зайцеву і Дронова на час проведення розслідування у справі. 13 грудня Київський райсуд Харкова продовжив двом підозрюваним у скоєнні ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 10 лютого 2018 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення