Поліція вилучила понад 15,6 тонн фальсифікованого алкоголю

 УНН

Правоохоронці вилучили понад 15,6 тонн фальсифікованого алкоголю в Харківській, Сумській областях та Києві. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі України.

Київські правоохоронці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю. Організатори орендували приміщення на території заводу в с.м.т. Коцюбинське. Поширювали фальсифікат через роздрібні торговельні мережі Києва і столичного регіону під виглядом відомих марок іноземного та вітчизняного виробництва.

Поліцейські вилучили бочки з спиртовмісною рідиною, призначений для реалізації сурогат, обладнання для виробництва продукції, а також компоненти для її виготовлення. Всього вилучено 7 тонн фальсифікованої алкогольної продукції вартістю понад 340 тисяч гривень.

Крім того, в одному з гаражних боксів Оболонського району співробітники управління вилучили 973,5 літра фальсифікату.

У Харківській області в місті Лозова поліцейські виявили склад, де зберігалася фальсифікована продукція. У приміщеннях торгової бази не тільки зберігався алкоголь, а також здійснювався продаж як дрібними, так і великими партіями. Правоохоронці вилучили понад 10 тисяч пляшок фальсифікату: 340 ящиків горілки, 190 ящиків шампанського, 95 ящиків коньяку. Загальна вартість вилученого становить 659 тисяч гривень.

Також правоохоронці в автомобілі 53-річного місцевого жителя вилучили 2,5 тонн спирту в Сумській області. Зараз співробітники поліції Сумської області встановлюють канали надходження та збуту спирту.

Загалом оперативники вилучили понад 15,6 тонн алкогольної продукції на суму понад 1 мільйон гривень.

За всіма фактами протиправної діяльності порушені кримінальні виробництва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення