Поліція затримала чоловіка, що погрожував підірвати банк у Луцьку

 УНН

У Луцьку правоохоронці затримали чоловіка, що погрожував підірвати приміщення банку. Про це повідомили у прес-службі поліції Волинської області.

Вчора, 8 грудня близько 11:00 чоловік зайшов у приміщення одного із банків на вулиці Ковельській у Луцьку та під приводом оформлення кредиту почав погрожувати працівникам установи підірвати її. Після чого чоловік вийшов із приміщення, де залишив пакет із речами.

Відвідувачів і співробітників банку евакуювали. Під час огляду приміщення та прилеглої території вибухонебезпечних предметів не виявили.

Зловмисника затримали. Ним виявився 35-річний раніше судимий лучанин.

Чоловікові поліція оголосила про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громяд, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Наразі, правоохоронці встановили, що затриманий причетний до скоєння ще двох кримінальних правопорушень передбачених ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ст.186 (Грабіж) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення