Поліція затримала дуже п’яного водія таксі: з’явилась реакція Bolt (відео)

Патрульні столиці затримали на вулиці Федора Ернста водія таксі, який ледве розмовляв через алкогольне сп’яніння. Копи зупинили автівку Skoda через порушення правил дорожнього руху - водій не став заперечувати, що "пригубив". Про це повідомляє поліція міста.

"Інспектори одразу помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти освідування за допомогою приладу "Драгер". Чоловік не заперечував, що вживав алкоголь, виправдовувався тим, що вже їде з роботи додому, без пасажирів та й випив "всього 100 грамів". Таке пояснення, як і результат — 2,9 проміле, не вдовольнили патрульних", - йдеться у повідомленні.

У службі таксі Bolt пообіцяли вжити найсуворіших заходів до водія.

Як з'ясували поліцейські за допомогою наявних баз, чоловік вже не вперше притягається до адміністративної відповідальності. У січні 2021 року Солом`янський районний суд вже позбавив громадянина права керування на рік за подібні дії. Минулого разу результат освідування сягнув 2,87 проміле.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка протягом року керувала транспортними засобами у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення