Поліція затримала молодика, який влаштував масштабну пожежу у Чорнобильській зоні (відео)

Поліція Київської області встановила винуватця масштабної пожежі у Чорнобильській зоні.

Нагадаємо, вже кілька днів на півночі Київської області у зоні відчуження вирують лісові пожежі між с. Володимирівка та с. Жовтневе Котовського лісництва (на площі близько 20 га) і біля с. Рагівка Котовського лісництва (на площі близько 5 га). Пожежу біля Рагівки увечері 5 квітня вдалося локалізувати.

Як повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції Київської області, працівники Іванківського відділу поліції встановили, хто причетний до виникнення пожежі на території Котовського лісництва, яку вже локалізували.

"Ним виявився 27-річний житель села Рагівка. Як пояснив молодий чоловік поліцейським, він задля розваги в трьох місцях підпалив сміття і траву. Після чого вогонь вітром перекинувся далі і він вже не зміг впоратися і загасити вогнище", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 245 (Знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри молодику.

Також поліція опублікувала відео охопленої вогнем Зони відчуження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення