Поліція затримала злочинну банду, яка викрадала автомобілі в 11 областях

 УНН

Оперативники карного розшуку Рівненської області затримали сьогодні одну з груп, яка скоювала злочини на автодорогах в 11 областях України. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник глави Національної поліції України, начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

"Зараз ми їм інкримінуєм 48 епізодів в 11 областях України. За нашою інформацією, дана група має дуже тісні зв'язки зі стороною ОРДО, кілька членів групи воювали на непідконтрольній частині нашої держави. Зараз затримано 5 осіб", - повідомив Троян.

Він також додав, що в банду входили звільнені за законом Надії Савченко або "біженці", як вони себе називають, з непідконтрольних територій. Більшість з цієї групи перебували в Одесі.

За словами начальника ГУ НП в Рівненській області Сергія Князєва, всіх учасників злочинного угруповання було встановлено.

"Зараз відомо про вісім осіб, але їх може бути більше. Третього вересня в Рівненській області затримали трьох з них, їх вже заарештували. У Сумах затриманий ще один. Згодом сумська поліція разом з донецькою затримали ще одного учасника", - повідомив Князєв.

Він уточнив, що більшість із злочинів відбувалися упродвож 30-40 секунд в нічний час доби. За допомогою камер спостереження поліція зрозуміла, що це діє злочинна група з розподілом ролей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення