Поліція звинуватила російські спецслужби у вбивстві Шеремета

 Канал 112

Радник міністра МВС України Зорян Шкіряк заявив, що, на його думку, замовниками вбивства журналіста Павла Шеремета були російські спецслужби. Про це в четвер, 4 серпня, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Я вже неодноразово на цьому наполягав, я зі свого боку, переконаний, що злочин було замовлено ззовні, що швидше за все його здійснили російські спецслужби, це їх почерк», — наводить телеканал слова Шкіряка.

Він також зазначив, що «і цинізм, з яким був здійснений підрив, і всі наслідки у суспільно-політичній ситуації свідчать на користь цієї версії». «Особисто у мене сумнівів немає», — додав радник глави відомства.

3 серпня в співтоваристві «Київ Оперативний» в соцмережі «ВКонтакте» з'явилися кадри з камери відеоспостереження, на яких відображені підозрювані у вбивстві журналіста Павла Шеремета. На знімках зображені чоловік і жінка. Жінка несе в правій руці сумку з вибуховим пристроєм, на голові кепка і капюшон. Обличчя чоловіка також закриває козирок кепки.

Автомобіль з Шереметом вибухнув вранці 20 липня в Києві на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. За даними силовиків, спрацював саморобний вибуховий пристрій потужністю 500 грамів у тротиловому еквіваленті, воно було встановлено під днищем машини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення