Польські правоохоронці знущались над українкою у Вроцлаві

 Канал 24

21-річна українка опинилась у відділенні поліції після звинувачення у крадіжці. У правоохоронців дівчина провела добу. Затримана розповіла, що поліцейські змушували її роздягатись та залякували депортацією.

Затримання відбулось у місті Вроцлав. Місцевий житель звернувся до правоохоронців з проханням знайти його вкрадений телефон. Чоловік звинувачував дівчину з України у злочині. Поліцейські, які прибули на місце події, одразу затримали "злодійку", не вимагаючи від неї жодних пояснень. Як виявилось, пара тривалий час мала стосунки, а на смартфоні поляка було багато спільних фото з українкою. Звинувачення чоловік висунув після їх сварки.

За словами потерпілої, у відділенні поліції її змушували повністю роздягтися для обшуку. Таку процедуру правоохоронці провели двічі. Окрім цього, поляки залякували дівчину депортацією, говорячи, що українцям не місце у Вроцлаві. "Злодійка" провела добу у камері.

Наразі правоохоронці спростовують слова дівчини, запевняючи, що арешт здійснювали відповідно до всіх правил. Натомість українка вже знайшла адвоката та вимагатиме компенсації за знущання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення