Помер легендарний Шон Коннері: чим запам'ятався актор

У суботу, 31 жовтня, помер легенда британського кінематографа, сер Шон Коннері, який здобув всесвітню популярність за роль секретного "агента 007" Джеймса Бонда. Актор помер на 91 році життя. Про це повідомляє BBC з посиланням на сім'ю Коннері.

Шон Коннери знявся в більш ніж 70 фільмах. Найбільшу славу йому принесла роль Джеймса Бонда, він знявся в семи фільмах "агента 007". Згідно з думкою численних фахівців, саме він є кращим Джеймсом Бондом.

До численних нагород легендарного актора входить премія "Оскар", яку він отримав за другорядну чоловічу роль у фільмі "Недоторкані", а також дві нагороди "Бафта" та три "Золоті глобуси".

Серед інших відомих фільмів сера Шона - "Полювання на Червону жовтень", "Індіана Джонс і останній хрестовий похід" та "Скеля".

Актор отримав звання "найсексуальнішого чоловіка" за версією журналу People і був визнаний найсексуальнішим чоловіком століття у віці шістдесяти дев'яти років. У 2003 році завершив свою півстолітню кар'єру. Він проживав з дружиною на Багамських островах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення