Помер найстаріший актор у світі (фото)

Американський актор, режисер та продюсер Норман Ллойд помер 11 травня на 107-му році життя. Згідно з даними спеціалізованого інтернет-ресурсу oldest.org, Ллойд був найстаршим діючим актором в індустрії.

Кар'єра Ллойда, який народився 8 листопада 1914 року, почалася в 30-х роках минулого століття в Нью-Йорку. За своє життя актор знявся більш ніж в 60 фільмах і телешоу, в тому числі в картинах режисера Альфреда Хічкока «Диверсант» (1942) і «Заворожений» (1945). Як режисер почав працювати в 50-х, поставивши, зокрема, кілька епізодів серіалів «Година Альфреда Хічкока» і «Альфред Хічкок представляє», одну серію «Коломбо» і ще ряд шоу. Широку популярність йому принесла роль лікаря в медичній драмі телеканалу NBC «Сент-Елсвер», яка вийшла в 1980-і роки. До останніх днів свого життя актор входив до складу журі різноманітних конкурсів, фестивалів і шоу.

Норман Ллойд 75 років був одружений на бродвейській актрисі Пеггі Крейвен, їх шлюб - рекордний в історії Голлівуду. Пеггі померла в 2011-му на 99-му році життя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення