Помер шостий потерпілий при нападі на поліцейських в Алмати

 Interfax

Помер один з постраждалих в результаті нападу на відділ поліції в Алмати, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу департаменту внутрішніх справ міста.

«О 13:45 в реанімаційному відділенні лікарні швидкої невідкладної допомоги помер старший інспектор служби спеціалізованого батальйону дорожньо-патрульної поліції лейтенант поліції Тимур Бегасилов, 1986 року народження», — йдеться в повідомленні прес-служби.

Бегасилов — шостий загиблий в результаті нападу на відділення поліції. У лікарнях залишаються семеро постраждали в перестрілці.

Нападник, який отримав поранення, затриманий і допитаний поліцією. «Він заявив, що це була помста всім правоохоронним органам, в тому числі і суддям, прокурорським працівникам, спецорганам і поліції», — повідомив на засіданні уряду лава МВС Казахстану Калмуханбет Касимов.

Вранці 18 липня в Алмати було скоєно напад на Алмалинське районне відділення поліції. Один із злочинців вбив поліцейського, забрав його зброю і спробував сховатися. Потім були вбиті двоє поліцейських і два мирних жителя.

Влада Казахстану заявила, що напад влаштував раніше судимий прихильник салафізму. Президент республіки Нурсултан Назарбаєв кваліфікував подію в Алмати як теракт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення