Померла, не приходячи до тями: на Хмельниччині мати забила до смерті маленьку дитину

У Хмельницькому після жорстокого побиття матір'ю померла чотирирічна дівчинка. Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 7 жовтня до поліції від чергового лікаря обласної дитячої лікарні надійшло повідомлення про те, що з одного із сіл району до них в реанімацію без свідомості з численними тілесними ушкодженнями доставили 4-річну дівчинку.

Як з’ясували правоохоронці, до нанесення важких травм дівчинці може бути причетна її 34-річна матір. Намагаючись уникнути відповідальності жінка запевняла поліцейських, що дитина отримала ушкодження в результаті епілептичних нападів. Але цю її версію спростували лікарі, які після огляду дитини дійшли висновку, що такі травми дівчинці могли заподіяти лише умисно.

Понад три тижні маленька пацієнтка перебувала у комі, а пообіді 2 листопада, не приходячи до тями, померла. Дізнавшись про смерть дитини, слідчі одразу перекваліфікували провадження на другу частину, яка передбачає більш важкі наслідки злочині і відповідно, триваліше покарання.

Так, за умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення