Померли за місяць: легендарний телеведучий поховав двох дітей (фото)

Популярний американський теле-радіоведучий Ларрі Кінг втратив двох дітей - вони померли в зрілому віці з різницею в кілька тижнів. Інформацію про смерть своїх дітей підтвердив сам Кінг, опублікувавши пост в Instagram.

"Втратити їх здається таким неправильним. Жоден батько не повинен ховати дитину", - написав він.

Ларрі Кінг додав, що його діти були хорошими і добрими душами, і їх йому буде дуже не вистачати. Він також висловив подяку за співчуття.

65-річний Енді Кінг, який був прийомним сином ведучого, помер 28 липня від серцевого нападу. А вже 20 серпня померла дочка Ларрі Кінга - 52-річна Чайа, яку народила його третя дружина, модель Playboy Елін Ейкинс. У неї було виявлено рак, і вона довгий час боролася з хворобою.

"У цей момент нам потрібно трохи часу і усамітнення, щоб зцілитися. Я дякую вам за повагу", - написав у пості Ларрі Кінг.

86-річний Ларрі Кінг за свою кар'єру провів понад п'ятдесят тисяч інтерв'ю з політиками, спортсменами, артистами та іншими знаменитостями. Але відомий він не тільки своїм журналістським талантом, а й численними шлюбами. У Кінга залишилося троє дітей - сини Ларрі-молодший, Кеннон і Ченс.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення