"Помри" – кричали нападники вболювальнику-англійцю та плювали йому в обличчя (відео)

У вболівальника збірної Англії, побитого в Марселі 11 червня, зафіксували смерть головного мозку

Коли футбольні хулігани били 51-річного англійця Ендрю Бейча (відомого як "Пепе"), вони кричали "Помри, помри, помри" і плювали йому в обличчя. Британські ЗМІ впевнені, що побиття – справа рук російських хуліганів, які були помічені в зіткненнях з британцями по всьому місту 11 червня, перед матчем Росія-Великобританія.

The Independent пише, що Бейча вдарили кілька разів по голові металевим прутом або молотком. "Це був абсолютно нічим не спровокований напад росіян. Він отримав серйозні травми голови", – говорить його друг Джей Рікеттс. Другий друг Бейча, який побажав залишитися невідомим, заявив, що Бейчас вдарили по голові "чотири або п'ять разів молотком або залізним прутом".

Очевидець подій Крейг Лайонс повідомив The Sun, що Бейч не дихав, "поруч були 30 поліцейських, але вони нічого не робили. Я глянув їм в обличчя і сказав: "Він вмирає". І один зробив йому масаж серця".

Син Бейча, 26-річний Гаррі розповів The Daily Mail, що Бейч "не був хуліганом. Яка людина зробить щось подібне іншій людині?"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення