Помста за погане обслуговування: у Києві впіймали псевдомінера-рецидивіста

 СЕГОДНЯ

У Києві затримали чергового псевдомінера, який, перебуваючи на випробувальному терміні за неправдиве повідомлення про замінування, знову скоїв аналогічний злочин. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"Близько години ночі в поліцію надійшло повідомлення про замінування адміністративної будівлі в Солом'янському районі столиці. Фахівці ретельно обстежили об'єкт: вибухових пристроїв або речовин не знайшли", – йдеться у повідомленні.

Особу "мінера" встановили, а співробітники полку поліції особливого призначення №1 затримали 30-річного зловмисника в його квартирі.

Поліцейським чоловік зізнався в скоєному і розповів, що залишився незадоволений якістю роботи співробітників установи, розміщеної в "замінованій" будівлі. Тому вирішив помститися їм, повідомивши про нібито закладену в будівлі вибухівку.

"Примітно, що затриманий в 2018 році вже був судимий за аналогічний злочин. Суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з випробувальним півторарічним терміном", – уточнили в поліції.

Зараз зловмисникові загрожує до восьми років ув'язнення, його дії кваліфікували за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення