Помстився за нелюбов: у Києві ревнивець кинув гранату в дівчину і її товариша (відео)

Киянин на столичній Троєщині через ревнощі кинув гранату в дівчину, яка не відповіла йому взаємністю, та її товариша. 33-річну потерпілу та її 37-річного знайомого з пораненнями госпіталізували, а підозрюваного затримали. За скоєний злочин зловмиснику загрожує довічне ув’язнення. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Повідомлення про те, що на вулиці Милославській стався вибух, внаслідок якого було травмовано двох осіб, надійшло до поліції Києва учора ввечері.

"Для розшуку та затримання зловмисника у Києві було введено спеціальну поліцейську операцію. Ми провели першочергові слідчі дії та встановили, що порушник побачив на вулиці свою знайому з чоловіком та через ревнощі кинув у їх бік гранату. З тілесними ушкодженнями медики госпіталізували 33-річну потерпілу та її 37-річного знайомого, а слідчі вилучили з місця скоєння злочину фрагменти боєприпасу", - розповів начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Микола Мазуров.

Оперативні співробітники за допомоги аналітиків столичного главку встановили особу зловмисника та за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримали його за місцем проживання у порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 34-річний місцевий мешканець.

"За цим фактом ми розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 15, пункту першого частини другої статті 115 Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство двох або більше осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Наразі вирішується питання про повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину. Триває досудове розслідування", — додав Мазуров.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення