Попросив відпустити в США: стало відомо про хворобу Насірова (відео)

 ТСН

Роман Насіров попросив дозволити йому вилетіти у США у зв'язку з необхідністю лікування.

Зазначається, що Насіров попросив детективів НАБУ повернути йому закордонний паспорт, оскільки йому терміново необхідно виїхати з країни. Він надав слідству документи, які підтверджують, що він потребує лікування за кордоном.

Журналісти наголосили, що мають виписку з історії хвороби, але не розголошують її з етичних причин. Крім того, є копія запрошення з Національного інституту діабету США, де готові лікувати голову Державної фіскальної служба за рахунок американського держбюджету.

"Лікування фінансується з бюджету Департаменту охорони здоров'я США. Клініка хотіла б щорічно оглядати пацієнта з метою контролю за його станом протягом найближчих 5 років. Участь у дослідженні для пацієнта безкоштовна", - вказується в запрошенні.

Хірург Олександр Ларін, який робив операцію Насірову в Києві, підтвердив, що той дійсно потребує додаткової терапії.

Нагадаємо, слідчі дії стосовно Насірова проводяться в рамках розслідування "газової справи Онищенка" по епізоду про незаконне надання відстрочки по оплаті ренти компаніями-учасниками корупційної схеми. Його підозрюють у вчиненні дій, які завдали державі збитків на суму 2 мільярди гривень

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення