Попросив замаскувати під нещасний випадок: у Житомирі чоловік "замовив" партнера

У Житомирі попередили вбивство: чоловік «замовив» свого ексбізнес-партнера за 15 000$. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Виконавцем замовного вбивства мав стати знайомий організатора. За це 41-річний мешканець Житомира обіцяв 15 000$ «винагороди». Чоловік надав всю інформацію про свого колишнього бізнес-партнера та попросив замаскувати злочин під нещасний випадок.

Попередили вбивство оперативники управління стратегічних розслідувань в Житомирській області з колегами-правоохоронцями. Учора, 24 листопада, вони ⛓затримали замовника злочину після передачі ним частини суми за виконання вбивства.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ст. 15 п. 6, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років або довічне ув’язнення.

Досудове розслідування здійснюють слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення