"Поранення, несумісне з життям": під час ворожого обстрілу загинув український захисник

Внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець загинув, інший отримав поранення. Про це повідомили у ранковому зведенні прес-центру ООС.

Упродовж минулої доби, 16 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

В напрямку Новолуганського окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї. Поблизу Пісків ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. В районі Золотого-4 та Травненвого противник обстріляв наші позиції з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік населеного пункту Павлопіль російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.” – повідомили у прес-центрі.

Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям.

Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлюють щирі співчуття рідним і близьким героя, який загинув за Україну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення