Пораненого на Житомирщині хлопчика гелікоптером доправили до Києва (фото, відео)

9-річну дитину, яка отримала тяжкі вогнепальні поранення, передали медикам Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України "Охматдит".

Хлопчика, якого 12 липня підстрелили на Житомирщині, доправили із місцевої лікарні до Києва на гелікоптері Системи авіаційної безпеки МВС.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

9-річного хлопчика з міста Новограда-Волинського з тяжким вогнепальним пораненням транспортували до столиці. Боротьбу за його життя продовжать медики Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України "Охматдит".

"Це саме той екстрений випадок, коли заради порятунку дитини підняті всі сили, засоби і можливості Міністерства внутрішніх справ. Ми зробили все від нас залежне, щоб допомогти врятувати дитину", - сказав начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Близько 12:30 у м. Новограді-Волинському медичний реанімобіль екстреної медичної допомоги доставив пораненого 9-річного хлопчика на стадіон "Авангард", де приземлився гелікоптер спеціального авіаційного загону ДСНС України.

Екіпаж рятувальників якраз брав участь у тактико-спеціальних навчаннях на Рівненщині, тому максимально швидко прибув у Житомирський регіон. Дитину супроводжували два лікарі-анестезіологи. Тепер за його життя будуть боротися лікарі "Охматдиту".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення