Пораненому бійцю терміново потрібна допомога - Олена Білозерська

Боєць УДА, звати його Максим Залєський, він з Києва, йому 24 роки, у нього є дружина і 5-місячна донечка. Про це на совїй сторінці у Фейсбук написала боєць Української Добровольчої Армії Оксана Білозерська

"Воює він давно та добре. Нещодавно Максим був важко поранений у бою. Його діагноз: травматична ампутація правої стопи і пневмоторакс (пробита легеня).

Я бачила багатьох поранених, але не бачила ще жодного, який би так тримався - від самого моменту поранення і до сьогодні. У нас був дуже важкий вихід. Хлопці витягали пораненого Максима більше трьох годин, під вогнем з двох ДШК та АГС. Найтяжчі ділянки шляху, де нести було неможливо, він проповз сам. Сміявся, жартував - і просив хлопців його кинути. Не кинули, звісно.

Наступного дня після поранення Максим уже казав, що в нього все добре, нічого не болить і поривався вставати. Він вважає, що життя лише починається, мріє про швидке побачення з дружиною і донечкою, які чекають удома, і про якнайскоріше повернення назад у підрозділ"-написала Олена Білозерська.

За словами Білозерської, хлопець - справжній воїн і реальний герой. Він обов'язково одужає і встане на ноги. Але від нас зараз залежить, наскільки швидко, і наскільки повноцінним буде його життя. Допоможіть, бо заслуговує. Хто скільки може.

Картки для допомоги Максиму:

Гривні: 4731 2127 0146 9636

Долари: 5168 7573 0832 773

Євро: 4149 4978 6864 7175

"Хто не має грошей, допоможіть репостом",- підсумувала Олена

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення