Порізала вени та підірвала квартиру у Бердянську: 7-річний син хворої жінки досі знаходиться у лікарні (фото)

7-річний хлопчик, який постраждав під час вибуху газу у Бердянську, досі перебуває у дитячій лікарні.

Про це повідомляє місцеве видання "Pro.berdiansk.biz" з посиланням на начальника служби у справах дітей міськвиконкому Яна Вареник.

Зазначається, що деякий час дитина ще буде перебувати під наглядом лікарів, але пізніше хлопчика передадуть родичам.

Нагадаємо, що 38-річна жінка намагалась вбити себе і свого 7-річного сина, коли він спав. Вночі самогубця ввімкнула на кухні газ, перед цим порізавши собі вени. Вибух пролунав серед ночі у двоповерховому будинку по вулиці Свободи. У квартирі вибиті шибки. Скло та москитні сітки розкидані біля будинку, навіть штори вилетіли на вулицю. Навколо вхідних дверей тріщини у палець товщиною.

Маму з порізаними руками відправили на обстеження в психоневрологічний диспансер, хлопчика у дитячу лікарню. Він дивом не постраждав, як і його матір.

Вже відомо, що на Олену чекає тривале психіатричне лікування. Батько її сина на заробітках за кордоном, бабусь і дідусів немає. Але, нібито знайшлися родичі, які хотіли би забрати дитину.

Сусіди жінки кажуть, що спровокувати суїцид і вбивство дитини могла сімейна драма. Люди розповіли, що поки нещасна була на заробітках, померла її мати, чоловік пішов від неї. Ймовірно, психіка і не витримала.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення