Поряд з трупом який розстріляв людей у Німеччині знайшли тіло його матері

У будинку чоловіка, підозрюваного у розстрілі людей в двох барах в німецькому місті Ханау (земля Гессен), знайшли тіло його матері. Про це повідомляє Welt.

За інформацією видання, поліція знайшла в квартирі як мертвого передбачуваного злочинця - громадянина Німеччини Тобіаса Р., - так і його загиблу 72-річну матір. У обох були вогнепальні поранення. У повідомленні регіональної поліції про спорідненість не говорилося, відзначався лише сам факт наявності другого тіла.

Der Tagesspiegel уточнює, що стрілку 43 роки. При цьому ознак присутності на місці третіх осіб немає.

Раніше повідомлялося, що підозрюваний керувався правоекстремістськими мотивами. Він залишив письмове пояснення своїх дій і відеозапис.

Злочинець відкрив вогонь в двох барах ввечері 19 лютого. Потім він приїхав на одну з площ міста і продовжив стріляти там, а після зник. В результаті нападів в місті загинули дев'ять осіб, ще п'ять були серйозно поранені.

У жовтні 2019 року в німецькому місті Галле чоловік з антисемітських мотивів розстріляв двох людей біля синагоги. Він лаявся на представників єврейської громади і ображав мігрантів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення