Pornhub розповів про захоплення жінок під час перегляду відео для дорослих

 Tjournal

В кінці березня Pornhub опублікував статистику, присвячену жінкам. Вперше в історії популярний порносайт не порівняв переваги жінок і чоловіків при перегляді відео для дорослих, а розглянув інтереси жінок окремо.

За даними на 2015 рік, 24% користувачів з 60-мільйонної аудиторії Pornhub — жінки (близько 14,4 мільйона).

Глядачки з Австралії, більшої частини Південної і Північної Америки, а також Індії, Європи і ряду арабських країн найчастіше шукають лесбійське порно. В Африці найпопулярніші відео з темношкірими, в Китаї та Монголії — хентай, в Казахстані — «великі пеніси», а в Україні — роликі з анальним сексом.

Представники Pornhub також розповіли про те, які категорії відео є аномально затребуваними в деяких країнах.

Наприклад, ролики зі зв'язуванням у Великобританії дивляться на 33% частіше, ніж у середньому по світу. Серед українських жінок аномально популярні ролики з анальним сексом (+83%), в Німеччині — з фетишем (+102%), в Австралії — з азиатками (+76%), в Аргентині — з трансгендерами (+233%), а у Швеції — відео, де сексом займаються молоді і немолоді (+85%).

Середній час перегляду порно серед жінок — 10 хвилин 33 секунди. В Україні він становить Україні — 6 хвилин і 45 секунд. Найдовше дивляться відео для дорослих на Філіппінах (14 хвилин і 20 секунд), а також у США (11 хвилин 51 секунда).

Для чоловіків середня тривалість перегляду порно в 2015 році становила 9 хвилин і 16 секунд. При цьому лідирували за довжиною однієї сесії також Філіппіни і США.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення