Порностудія в Одесі: будь-який каприз за 3 долари

 МВС України

25-річна дівчина в режимі реального часу виконувала еротичні капризи іноземних клієнтів. Одеські правоохоронці спільно зі співробітниками прокуратури, виявили порностудію, яка діяла через Інтернет. Про це повідомили в прес-службі МВС.

"Слідчі встановили, що 25-річна дівчина близько року в режимі реального часу поширювала в мережі порнографію", – розповіли нам в прес-службі, а також додали, що заповзятлива красуня працювала з іноземними клієнтами.

Так, за допомогою відеоустаткування дівчина віртуально виконувала еротичні капризи, які транслювалися замовникам в онлайн-режимі. За це дівчина отримувала до трьох доларів за одну хвилину, що дозволяло їй заробляти до трьох тисяч доларів на місяць. Гроші дівчина отримувала на рахунок іноземного банку.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження і ведуть слідство. За таку діяльність дівчині загрожує до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна. Як ми повідомляли раніше, правоохоронці викрили порностудію, організовану жителем Ужгорода, викладачем англійської мови, який і знімався в роликах порнографічного змісту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення