Порнозірка роздяглася біля посольства Росії в Лондоні (фото)

 ТАСС

Британська порноактриса Саманта Бентлі роздяглася біля посольства Росії в Лондоні в рамках акції протесту проти запуску мавп в космос. Про це повідомляється в середу, 13 січня, в прес-релізі некомерційної організації PETA («Люди за етичне поводження з тваринами»).

Активісти виступають проти програми Роскосмосу, що полягає в підготовці чотирьох приматів для виконання цього космічного польоту в 2017 році.

«Якщо цей експеримент здійсниться, Росія повернеться до похмурих днів космічної гонки», — заявила заступник голови PETA Еліза Аллен.

Бентлі розташувалася перед російським посольством в лежачій позі. Вона була роздягнена і оздоблена під мавпу, на її голові був шолом космонавта. Навколо Бентлі була розлита штучна кров. Інтимні місця порнозірки закривав плакат з написом «Мавпи на Марсі: гігантський стрибок назад для людства».

Це алюзія на відому фразу Ніла Армстронга, першої людини, яка ступила на поверхню Місяця («Це маленький крок для людини і величезний стрибок для людства»).

Сама артистка відзначила, що плани Роскосмосу привели її в жах.

«Усвідомлюючи, якими великими будуть страждання мавп, якщо їх відправлять у космос, я була зобов'язана діяти», — пояснила Бентлі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення