Порошенко хоче приховати від відповідальності винуватця Іловайського котла - журналіст

 Страна

На думку Юрія Бутусова, у влади відсутня політична воля для повноцінного розслідування всіх обставин трагедії під Иловайськом і наміру почати, очевидно за підсумками цього розслідування, судовий процес. З такою заявою журналіст виступив в телеефірі.

"Є зволікання, тому що влада не хоче суду по Иловайскій трагедії і це особиста відповідальність Петра Порошенка, який хоче приховати від відповідальності винуватця цієї трагедії – Віктора Муженка, нинішнього начальника Генштабу, головнокомандувача Збройних Сил", - заявив Бутусов.

Також він заявив про те, інсують "документи розслідування трагедії", які свідчать про вину начштабу Муженко, а також генерала Віктора Назарова.

"Різниці в звітах немає... Всі звіти дійшли до одного висновку, з деякими відмінностями, але, фактично, відповідальність (за Иловайську трагедію, - ред.) на Муженко і на його штабі. І, якщо, був би відкритий судовий процес на базі експертиз, Муженко і начальник його штабу – генерал Віктор Назаров, сіли би за грати", - повідомив він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення