Порушники більше не зможуть паркуватись на тротуарі у центрі Києва

Київська міська влада зробила кілька кроків для благоустрою центральної частини міста. Про результати роботи повідомив в Facebook глава Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Києва Дмитро Білоцерківець.

Зокрема, в Києві на центральній вулиці Хрещатик встановили півсфери, що ускладнюють паркування на тротуарах. "Парний бік Хрещатика експерементально перекритий для паркування машин півсферами. Далі за ініціативою мера Києва весь тротуар Хрещатика так само буде закритий для паркування автомобілів", - повідомив Білоцерківець.

Крім того, він зазначив, що необхідно також вести роз'яснювальну роботу з водіями."Крім обмеження паркування на тротуарній частині Хрещатика, необхідно вести роз'яснювальну роботу з водіями про те, де вони можуть припаркувати свої транспортні засоби. У центральній частині Києва досить паркінгів, на яких плата за паркування дорівнює тим же 10 гривень за годину. Так що водії поступово звикнуть, а соціологія показує, що переважна більшість киян підтримують обмеження паркування транспорту на Хрещатику", - написав глава Департаменту.

"Алея Героїв Небесної сотні повністю очищена від об'єктів незаконної пересувної торгівлі - шаурма-бусів і т. д. (Їх там було від 8 до 10) Завдання тепер постійно моніторити дане місце. Демонтаж та евакуація - це крайня міра, насамперед активність у цьому питанні повинна проявляти поліція", - додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення