Пошкоджена дівоча пліва і розірвана піхва: у Кривому Розі ґвалтували і знімали порно з 3-річною донькою (відео)

У Кривому Розі затримали жінку, яка продавала порно з власною донькою. У цьому їй допомагав співмешканець. Декілька відео вони продали за тисячу доларів.

Дитині усього три роки. Маленьку дівчинку, яку знімали в порно, ще й ґвалтували. Факт офіційно підтвердили у прокуратурі, пише видання "Свої. Кривий Ріг".

Крім того, правоохоронці повідомили, що збоченці розбещували й наймолодшу доньку жінки – їй усього рік.

У багатодітної жінки четверо малюків – одного року, двох, трьох і чотирьох. Старша дитина мешкає з бабусею. Інші живуть з матір’ю та її співмешканцем. Пара вживала наркотики та алкоголь, часто в родині були бійки. Крім цього, співмешканці постійно мали статевий акт на очах у дітей, а чоловік еякулював на обличчя трирічної дівчинки.

Саме з маленькою горе-матір і знімала порноролики. На них вона власноруч торкалася статевих органів маленької дитини, все це фільмував збоченець-співмешканець. Медичний огляд показав, що у дівчинки немає дівочої пліви і розірвана піхва.

Про жахіття в сім’ї дізналися рідні малечі. Вони звернулися до поліції. Співробітники Криворізького районного управління поліції та оперативники управління міграційної поліції затримали матір-збоченку за статтею 208 ККУ. Жінку арештували на два місяці. У неї є можливість внесення застави у два мільйони гривень. Суд також обирає запобіжний захід її співмешканцю.

Також затриманий і співмешканець-збоченець. Спеціалісти служби у справах дітей та ювенальні інспектори вилучили у збоченки-наркоманки трьох дітлахів.

Зараз правоохоронці встановлюють особу педофіла, якому жінка продала порновідео з дитиною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення