Поскаржився на умови: у Львові студента коледжу вигнали з гуртожитку

 СЕГОДНЯ

У Львові студент коледжу залишився без даху над головою через те, що попросив кімнату з меблями і ремонтом. Юнак запевняє, що там, де його поселили, жити було неможливо.

Михайло приїхав з Луцька до Львова вчитися на дизайнера. Коли він оселився в гуртожитку коледжу, заплатив за півроку дві тисячі триста гривень. Але побачивши кімнату, юнак не зміг залишитися там жити. У кімнаті був обдертий ламінат, один стіл на трьох студентів, а душа не було зовсім. Через це Михайло попросив поміняти кімнату, а ночувати поїхав до сестри. Коли ж повернувся, комендант повідомила, що юнака виселили.

Як з'ясувалося, такі умови – практично у всіх кімнатах гуртожитку. Крім того, перед канікулами студенти повинні зробити в кімнатах ремонт і пофарбувати підлогу, а для того, щоб вселитися, повинні привезти штори, килимки та вишиті серветки. Крім того, на поверсі гуртожитку, де живе півсотні жителів, є всього лише одна плита, а друга не працює.

За нехтування пожежною безпекою коледж вже штрафували. Після того, як сюди навідалися журналісти – адміністрація зібрала студентів, щоб обговорити умови проживання, а Михайлу місця в гуртожитку так і не знайшли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення