Посол США вважає, що у українського уряду нульова терпимість до корупції

 Facebook

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт розцінив останню заяву МВФ з приводу загрози програми допомоги Україні як черговий аргумент необхідності проведення реформ. Про це повідомляється на офіційній сторінці у Фейсбук посольства США в Україні.

"Це ще один аргумент для завершення перезавантаження уряду-реформаторів і нульової терпимості до корупції",- написав він у своєму "Твіттері" в середу, коментуючи відповідну заяву МВФ, що з'явилася в ЗМІ.

Як повідомлялося, директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард у середу заявила, що складно продовжувати співпрацю з Україною за програмою розширеного фінансування EFF без належної боротьби з корупцією.

"Я занепокоєна тим повільним прогресом, який демонструє Україна у поліпшенні державного управління, боротьбі з корупцією та у зменшенні впливу корисливих інтересів на політику. За відсутності помітних зусиль із надання нового поштовху реформам в управлінні державою та боротьби з корупцією, складно уявити, що програма за підтримки МВФ триватиме і буде успішною", – йдеться в заяві голови Фонду, поширеному в середу.

"Україна ризикує повернутися до практики невдалих економічних кроків, яких і так вистачало в її нещодавній історії. Життєво важливо, щоб зараз дії лідерів України повернули країну на обнадійливий шлях реформ", – додала К. Лагард

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення