Поспішав на той світ: Мерседес вбив юну красуню і залишив напівсиротами 6 дітей на Волині (фото, відео)

На Волині 16 жовтня у Володимир-Волинському сталася моторошна смертельна ДТП. За даними свідків, Мерседес чорного кольору не вписався в поворот і на шаленій швидкості збив жінку.

Згодом з'ясувалося, що загиблою виявилася молода мама трьох дітей, якій було всього 28 років.

У той жахливий день Оксана Віданова вибігла до магазину за підгузками для молодшого, третього синочка Артема, якому лише 10 місяців. Жінка йшла тротуаром, коли на неї налетів навіжений Мерседес.

Як повідомляє Обозреватель з посиланням на друзів родини, Оксана і її чоловік Дмитро дуже любили одне одного.

"Це дуже дружна сім'я. І чоловік її дуже любив, і вона його теж. Оксана займалася дітьми. Вона недавно народила третього сина і була в декретній відпустці. Потрібно було займатися і старшими синами, вони школярі. Відвести в школу, перевірити уроки, нагодувати всіх. Справ багато. Тепер усі вони залишилися з батьком, є ще бабусі й дідусі, допомагатимуть. Але замінити маму ніхто не зможе", – зітхає знайома родини.

Без матері залишилися двоє школярів, Микита і Даня, і 10-місячний Артем.

Відомо, що водій Мерседес, який не впорався з керуванням і збив Оксану, також загинув. У 42-річного жителя Нововолинська Віталія Литвинюка теж залишилося троє дітей. 13-річний син в момент аварії знаходився в автівці, та на щастя, майже не постраждав, але бачив, як загинув його рідний батько та Оксана.

Під час удару чоловіка викинуло з автомобіля, а Mercedes в'їхав в огорожу приватного будинку.

Загиблих поховали в один день, 18 жовтня.

Момент моторошної ДТП потрапив на відео.

Увага, кадри 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення