Постачав наркотики ув’язненим: на гарячому викрито медпрацівника СІЗО

Медпрацівника Київського СІЗО викрито на одержанні хабара та збуті наркотиків ув’язненим. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

"У суботу, 17 квітня 2021 року, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури затримано медпрацівника Київської медичної частини філії ДУ "Центр охорони здоров’я ДКВС України" в м. Києві та Київській області за фактом зберігання та збуту наркотичних засобів у місця позбавлення волі, а також в одержанні неправомірної вигоди (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 368 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Співробітника медичного персоналу затримали під час здійснення чергової спроби пронести за неправомірну вигоду засудженому наркотичні речовини.

"Під час перевірки на КПП в особистих речах 40-річного затриманого правоохоронці виявили два мобільні телефони, у корпусі яких знаходилися 7 згортків з наркотичною речовиною. Вказані згортки медпрацівник СІЗО отримав для передачі одному з ув’язнених за грошову винагороду. Грошові кошти у сумі 4 тисячі гривень, які він отримав за доставку наркотиків, вилучено", - зазначається в повідомленні.

Документування фактів зберігання та збуту наркотичних засобів у місця позбавлення волі, а також одержання неправомірної вигоди вказаним медпрацівником здійснювалося у два етапи. Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення